Tevreden patiënten

Toegangstijden worden waargemaakt

Logiqol_logo large.png

Procesverbetering

Beloften waarmaken

Daar geloven wij in

Logiqol levert capaciteitsmanagement en procesoptimalisatie voor de zorg, zodat beloften aan de patiënt kunnen worden waargemaakt.

Visie & werkwijze

Zorgorganisaties kennen een complex krachtenveld waarin aandacht voor die ene individuele patiënt en tegelijkertijd zorg dragen voor alle patiënten lastig te combineren zijn. Gevolg is dat ziekenhuizen de belofte op toegang en doorlooptijden niet voor alle patiënten kunnen waarmaken. De sleutel hiervoor zit in het aanbrengen van de balans tussen een gezonde bedrijfsvoering en medische kwaliteit.


Dit realiseren wij door bedrijfsprocessen en medische processen samen te brengen door een gezamenlijke zienswijze van zorgprofessionals, management en ondersteunend personeel. Logiqol helpt zorginstellingen met een gecombineerde focus op mens, proces en data. Met onze oplossingen kunnen beloften aan alle patiënten weer worden waargemaakt.

 

Capaciteitsmanagement en Procesmanagement

Met bewezen effectieve systematieken, een cultuurgerichte benadering en planmatige aanpak ondersteunen wij bij iedere optimalisatieslag, van operationeel tot strategisch niveau. Of het nu gaat om lokale analyses of om de complete implementatie van integraal capaciteitsmanagement en procesturing. Niet alleen adviserend vanaf de zijlijn, maar ook door zelf actief mee te doen met capaciteitsvraagstukken in de dagelijkse operatie.

 

1

Analyse

We openen de black box van het primaire proces

healthcare-and-medical-2.png

2

Advies

Ondersteund door wetenschap, pragmatisch en realistisch

3

Optimalisatie

Verbeteren vanuit de 3-eenheid: mens, proces en data

tools-and-utensils.png

4

Borging

Met een externe blik laten we ons opnemen in uw organisatie

 
Logo AvL.jpg
Logo Rijnstate.jpg
Logo-VUMC.png

Contact

Wilt u met ons in contact komen? Dat kan via de contactpagina.