Wil jij met jouw zorginstelling in 2020 werken aan een bedrijfsvoering die voor zowel het zorgproces, de begroting, de patiënt als voor de medewerker klopt?

Merk je ook dat wachtlijsten, inefficiëntie en overbelasting van medewerkers je in de weg staan bij het halen van je doelen en het bereiken van tevreden patiënten?

In de ideale situatie heb je een gezamenlijke flow, is het proces voorspelbaar en is er rust op de werkvloer. Maar hoe realiseer je dat als manager of adviseur: waar begin je, hoe je betrek je jouw medewerkers en hoe motiveer je de verschillende stakeholders?

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

24 september 2020

Impact event 2

De patiënt

26 november 2020

Impact event 3

De medewerker

Branddoctors Mixe en Logiqol

Branddoctors Mixe en Logiqol bundelen hun kennis en organiseren een reeks van 3 evenementen waarin een integrale aanpak – mens en proces - centraal staat. Combineren van een menselijke en cijfermatige aanpak zorgt niet alleen voor enthousiasme bij medewerkers en patiënten, maar ook voor keiharde verbeteringen. Elk event zoomen we in op een ander thema. Zo staat tijdens het eerste event het proces centraal, tijdens de tweede de patient en tijdens de derde de medewerker. Samen vormen deze thema’s het succes voor een integrale aanpak. Daarom maken we tijdens elk impact event de koppeling met de andere thema’s.