Voor wie?

Is uw organisatie op zoek naar nieuwe software? Veel leveranciers geven aan alles te kunnen tegen de scherpste prijs. Meestal blijkt de werkelijke 'fit' van de software pas na de aanschaf en met aanzienlijk risico voor uw organisatie.

Logiqol is er geheel op gericht de impact van een IT-transformatie zo compact mogelijk te houden.  Wij helpen u vanuit een onafhankelijke positie met het vinden van de best passende oplossing uit de 2.000 aanbieders op de markt.

Hoe doen we dat?

 

PROCES INTELLIGENCE

Onze werkwijze

Wij stellen een specifiek bedrijfsprofiel op waarmee er een scherpe eerste voorselectie kan worden gedaan. Daarnaast faciliteren wij het besluitvormingsproces om tot de selectie van de meeste geschikte leverancier te komen. Wij zijn volledig onafhankelijk van iedere software aanbieder en hebben via onze partner NederlandsKennisCentrum zicht op de mogelijkheden van de meeste software in de markt.

Short listing

Voor een goede software matching is een juiste organisatietypering essentieel. Logiqol stelt een bedrijfsprofiel op, zodat een op maat gemaakte shortlist opgesteld kan worden op basis van onderstaande onderdelen:

 

1

2

3

4

Selectie

Logiqol stelt met de organisatie de bewijsvoering per leverancier op zodat de organisatie tot een gewogen en gefundeerde keuze komt van het best passende softwarepakket, op basis van onderstaande onderdelen:

1

2

3

4

 

Logiqol Business & IT

Partner NederlandsKennisCentrum
Het NederlandsKennisCentrum is de autoriteit voor softwarematching en selectie in Nederland. De kracht van het NKC is dat zij van bijna alle software aanbieders in de markt het aanbod kent. Op basis van een professioneel bedrijfsprofiel kan NKC een haarscherpe shortlist maken. 
nkclogo_gold.png